عواقب قانون جدید مطرح شد؛

اعتراض ۵۷ شركت به قوانین پشتیبانی از حریم شخصی افراد در اروپا

اعتراض ۵۷ شركت به قوانین پشتیبانی از حریم شخصی افراد در اروپا لینك بخر دات كام: قوانین پشتیبانی از حریم شخصی افراد در اروپا، به شبكه های اجتماعی اجازه نمی دهد بدون رضایت كاربر پیام هایشان را بخوانند. درهمین راستا ۵۷ شركت در نامه ای نسبت به آن اعتراض كرده اند.



به گزارش لینك بخر دات كام به نقل از تلگراف، قانون پشتیبانی از حریم شخصی افراد در اروپا احیانا به فشار روی شبكه های اجتماعی مانند فیس بوك منجر می گردد. طبق این قانون این شبكه ها نمی توانند پیام های ارسالی میان افراد را بخوانند.
هدف از طراحی قوانین ePrivacy (كه هم اكنون در بروكسل تحت بررسی است)، فراهم كردن اطمینان خاطر برای شهروندان در مقابل شركت های اینترنتی است.
طبق قوانین پیشنهادی شركت ها باید پیش از خوانش پیام های خصوصی، رضایت واضح كاربر را دریافت كنند. این قانون شامل اطلاعات دیگر مانند تماس های ردوبدل شده و زمان آنها هم می گردد.
فیس بوك محتویات پیام های شخصی همچون تصاویر را اسكن می كند تا تطبیق آنها با قوانین خویش را بررسی كند. همینطور اگر كاربری یك پیام را گزارش دهد، فیس بوك آن را رصد می كند. تا همین اواخر گوگل هم برای ردیابی تبلیغات پیام های ایمیل را هم رصد می كرد. سرویس های دیگر مانند اسكایپ و آی مسج اپل هم تحت این قانون قرار می گیرند.
شركت های فعال این صنعت این قانون پیشنهادی را غیر عقلانی نامیده اند و ادعا می كنند چنین قوانینی باری بزرگ بر شركت های فناوری بوجود می آورد.
درهمین راستا ۵۷ شركت فناوری و اینترنتی همچون tech UK، European Tech Alliance و هیات صنعت فناوری اطلاعات در واشنگتن در نامه ای اخطار داده اند چنین قانونی تاثیر منفی زیادی دارد وروی تمام بخش ها و اقتصاد دیجیتال اتحادیه اروپا تاثیر می گذارد.
این نامه اخطار می دهد قوانین مذكور بسیار سختگیرانه هستند و از پردازش قانونی اطلاعات جلوگیری می كنند، حتی با اجرای آنها ریسك شكسته شدن حریم خصوصی فرد هم بیشتر می گردد.
به عنوان مثال چنین قانونی برقراری ارتباط میان ماشین ها را هم شامل می گردد و احیانا فناوری های جدید مانند خودروهای خودران هم تحت تاثیر آن قرار می گیرند.
این درحالی است كه تصویب این قوانین به علت اختلافات به تعویق افتاده اما مقرر است از سال جاری اجرایی شوند.
این خبر در حالی منتشر می گردد كه چند هفته قبل قانون GDPR (قوانین كلی حفاظت از اطلاعات ) اجرایی شد و به نظر می رسد برای كسب وكارهای مختلف دردسر ساز شده است.

1397/03/22
15:19:37
5.0 / 5
2005
تگهای خبر: اینترنت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۳