زلزله ۴ ریشتری در ماهدشت خسارتی به پایگاه فضایی وارد نکرد

زلزله ۴ ریشتری در ماهدشت خسارتی به پایگاه فضایی وارد نکرد لینک بخر دات کام: رییس سازمان فضایی ایران اعلام نمود که زلزله شامگاه گذشته در منطقه ماهدشت استان البرز هیچ نوع خسارتی به زیرساخت های پایگاه فضایی ماهدشت وارد نکرده است.



به گزارش لینک بخر دات کام به نقل از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، حسن سالاریه، رییس این سازمان اظهار کرد: زلزله ای با بزرگی ۴ ریشتر که شب گذشته در استان البرز و با کانون ماهدشت به وقوع پیوست، هیچ نوع خسارتی به اماکن و تجهیزات پایگاه فضایی ماهدشت وارد نکرده است.
سالاریه اضافه کرد: بلا فاصله بعد از وقوع زلزله، تیم های فنی و ایمنی مستقر در پایگاه فضایی ماهدشت مبادرت به بررسی وضعیت سازه ها و تجهیزات حساس کردند که خوشبختانه هیچ نشانه ای از لطمه دیدگی یا اختلال در عملکرد تجهیزات مشاهده نشد.
وی همین طور اشاره کرد که تمامی کارهای این پایگاه طبق روال عادی در حال انجام می باشد و جای هیچ نوع نگرانی وجود ندارد.


منبع:

1404/02/14
10:12:53
5.0 / 5
8
تگهای خبر: فناوری , فناوری اطلاعات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳
جدیدترین ها