با دسترسی مشترك به داده ها؛

آمریکا و انگلیس برای جاسوسی از کاربران اینترنت توافق کردند

آمریکا و انگلیس برای جاسوسی از کاربران اینترنت توافق کردند لینک بخر دات کام: آمریکا و انگلیس یک توافقنامه دسترسی مشترک به داده ها امضا کرده اند که به نهادهای اطلاعاتی و انتظامی در هر دو کشور امکان می دهد تا اطلاعات کاربران را دریافت نمایند.



به گزارش لینک بخر دات کام به نقل از انگجت، وزارت دادگستری آمریکا و وزارت کشور انگلیس با صدور اطلاعیه ای مشترک دستیابی به این توافق را تأیید کردند.
بحث در این حوزه از سال ۲۰۱۹ شروع شد و در نهایت قانونی معروف به کلود شکل گرفت که بر مبنای آن دو کشور با هدف مقابله با تروریسم، سوءاستفاده از کودکان و جرایم سایبری به داده های کشور دیگر دسترسی خواهند داشت. در عین حال مدافعان حریم شخصی و آزادی بیان بیم دارند که این توافق به سوءاستفاده گسترده تر و جاسوسی بی جهت از کاربران منجر شود.
بر اساس بیانیه مشترک انتشار یافته، «توافقنامه دسترسی به داده ها اجازه می دهد تا اطلاعات و شواهدی که توسط عرضه دهندگان خدمات در هر یک از کشورهای آمریکا و انگلیس نگهداری می شود و در ارتباط با پیشگیری، کشف، تحقیق یا تعقیب جرایم جدی است، سریع تر از قبل قابل دسترسی باشد». بعنوان مثال، این توافقنامه به سازمان های مجری قانون کمک می نماید تا به شواهدی که برای محاکمه کردن مجرمان، همچون تروریست ها و مجرمان کودک آزاری نیاز دارند، دسترسی موثرتری پیدا کنند و در نتیجه از قربانی شدن بیشتر افراد جلوگیری شود.»
هر دو کشور قول داده اند که «نظارت و حمایت های قوی را که شهروندان از آنها برخوردار می باشند حفظ کنند» و حقوق بشر را به خطر نیندازند یا از بین نبرند. با این وجود، زمانی که پیش نویس این قانون تهیه شد، بنیاد مرز الکترونیک آنرا «گسترش خطرناک جاسوسی پلیس با بررسی داده های فرامرزی» توصیف کرد.


منبع:

1401/05/02
08:37:13
5.0 / 5
680
تگهای خبر: الكترونیك , اینترنت , خدمات , كاربران
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۴