در پنجمین كنفرانس موج میلیمتری و تراهرتز تشریح شد

چرایی رشد كند فناوری موج میلی متری در جهان و ایران

چرایی رشد كند فناوری موج میلی متری در جهان و ایران لینك بخر دات كام: رییس پنجمین كنفرانس موج میلیمتری و تراهرتز با اشاره به اینكه فناوری فركانس بالا در جهت نیل به اهداف عالیه خود در چنددهه اخیر پیشرفت های زیادی داشته است، اظهار داشت: فناوری فركانس بالا در دسترسی به پهنای باند زیاد، كاهش ابعاد مدار و افزایش سرعت و ظرفیت سیستم به منظور به كارگیری در مخابرات، پزشكی، مهندسی پزشكی و امنیت پیشرفت های زیادی داشته است.


به گزارش لینك بخر دات كام به نقل از ایسنا دكتر عبدالعلی عبدی پور امروز در پنجمین كنفرانس موج میلیمتری و تراهرتز كه در دانشگاه امیركبیر در حال برگزاری است، با اشاره به اینكه فناوری موج میلی متری جزو آن طیف امواج الكترومغناطیسی است كه نیازمند كار جدی، دانش فنی بالا و هزینه بالا است، اظهار داشت: همین مساله شاید یكی از عواملی باشد كه سبب رشد كند این فناوری در جهان و ایران شده است. به منظور دسترسی به این فناوری قطب علمی سیستم مخابرات رادیویی فركانس بالا دانشگاه امیركبیر و قطب علمی سیستم های الكترومغناطیس كاربردی دانشگاه تهران جلسه ای داشتند كه در آن جلسه این كنفرانس طراحی شد و تصمیم گرفته شد كه این كنفرانس هر دو سال یكبار و به صورت یك درمیان در دانشگاه های امیركبیر و تهران برگزار گردد تا بتوانیم آخرین نتایج تحقیقاتی در این زمینه را نمایش دهیم.

وی با اشاره به اینكه دكتر فرجی دانا به شكلی بنیانگذار این كنفرانس بوده اند، اظهار داشت: رشد این كنفرانس مرهون تلاش همكاران در این دانشكده و دانشگاه های دیگر است. امید همه ما به دانشجویان است كه در سخت ترین شرایط و كمترین امكانات فعالیت های ریشه ای در حوزه موج میلی متری انجام داده اند و ادامه خواهند داد.

استاد دانشگاه صنعتی امیركبیر درباره تفاوت های پنجمین دوره كنفرانس موج میلی متری و تراهرتز با دیگر دوره ها، اظهار نمود: تفاوت این كنفرانس با دیگر دوره های این كنفرانس این است كه به سبب اعتمادی كه ما به استادان و پژوهشگران داخلی داریم، همه سخنرانان مدعو از داخل ایران بوده اند، درحالی كه سال های گذشته همكاران از دانشگاه های خارج از كشور هم تشریف می آوردند؛ هم چنین تعداد مقاله های خارجی در این دوره كنفرانس حدودا دو برابر شده است.
عبدی پور افزود: ۶۰ مقاله در این كنفرانس دریافت كردیم كه هر كدام از مقاله ها را سه دوره داوری و بیشتر از پنج جلسه بررسی كردیم و در نهایت موفق شدیم ۲۷ مقاله و یك سخنران كلیدی را انتخاب نماییم.

رییس پنجمین كنفرانس موج میلی متری و تراهرتز در ادامه با اشاره به اینكه در بعضی قسمت ها مثل تراهرتز و بخش اندازه گیری از لحاظ امكانات با برخی كشورها همسطح هستیم، ابراز امیدواری كرد در بخش پزشكی بتوانیم این فناوری را به اشتراك بگذاریم و همه جهانیان و همچون ایرانی ها از این فناوری استفاده كنند و بتوانیم بخش پزشكی را در این بخش غنی نماییم.

او در آخر از كمیته برگزار كننده، كمیته علمی، رؤسای نشست های تخصصی، مولفان، داوران، رئیس دانشكده و دانشجویان قدردانی كرد.

دكتر طالبی، رئیس دانشكده برق دانشگاه صنعتی امیركبیر باز در پنجمین كنفرانس موج میلی متری و تراهرتز اظهار داشت: موج میلی متری و تراهرتز در صنعت ارتباطات، موبایل، فناوری زیستی و اینترنت اشیا اهمیت دارد.

طالبی با تشكر از برگزاركنندگان این كنفرانس، اظهار داشت: آغازین دوره این كنفرانس به همت دو قطب معتبر دانشگاه تهران و دانشگاه امیركبیر برگزار شده تا استادان و محققان آخرین یافته های علمی خودرا به اشتراك گذارند.

وی درباره داوری مقالات اظهار داشت: فرآیند كاملا منصفانه و جدی ای پشت داوری مقالات بوده است و همه مقالات سه دوره داوری داشتند كه به صورت كاملا علمی انجام شده است.




1397/09/28
21:50:48
5.0 / 5
2120
تگهای خبر: اینترنت , موبایل
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۱