هوش مصنوعی، جایگزین نیروی انسانی متخصص نمی گردد

هوش مصنوعی، جایگزین نیروی انسانی متخصص نمی گردد به گزارش لینك بخر دات كام یكی از مقامات مایكروسافت اخیرا تاكید كرده است كه هوش مصنوعی خطری برای مشاغل و نیروهای انسانی در جهان به وجود نخواهد آورد.


به گزارش لینك بخر دات كام به نقل از ایسنا، با عنایت به گسترش روز افزون فناوری های نوینی همچون هوش مصنوعی (artificial intelligence) و یادگیری ماشینی (machine learning) در صنایع و حوزه های مختلف تكنولوژی و غیره، خیلی از شركت های فعال در عرصه های گوناگون معتقدند كه این فناوری ها به صورت كامل فعالیت هایشان را تحت تأثیر قرار خواهد داد، بگونه ای كه دیگر نیازی به وجود چنین استار تاپ و شركت هایی در جهان نخواهد بود و كاركنان آنها هم با روبات و كامپیوتر های مجهز به هوش مصنوعی جایگزین خواهند شد.
حالا اخیرا لی هیكین، افسر تكنولوژی های ملی مایكروسافت در استرالیا در گفتگو با گزارشگر وب سایت زد دی نت تصریح كرد كه تكنولوژی های جدید همچون هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی هیچگاه جای نیروهای انسانی را نخواهد گرفت و مردم نباید نگران از بین رفتن مشاغل خود در آینده باشند چونكه پیشرفت تكنولوژی های مذكور تنها به تقویت و افزایش كیفیت و سرعت خواهد انجامید و هیچ گاه قابلیت جایگزین شدن با نیروی انسانی متخصص را كسب نخواهد كرد.
تازه ترین تحقیقات و بررسی های انجام شده نشان داده است كه بالغ بر ۴۱ درصد از شركت های فعال در بریتانیا از توسعه زودهنگام و سریع تكنولوژی های جدید همچون هوش مصنوعی واهمه دارند چونكه اعتقاد دارند كه این فناوری ها تا پنج سال آینده جای منابع انسانی، كارشناسان، متخصصان و تمامی تجهیزات موردنیاز آنها را خواهد گرفت و به عبارتی دیگر هوش مصنوعی در آینده ای نزدیك باعث از بین رفتن تجارت و كسب و كار آنها خواهد شد. به قول این كارشناسان و تحلیلگران، آن دسته از شركت هایی كه تابحال به بهره گیری از تكنولوژی های جدید همچون هوش مصنوعی در كسب و كار خود فكر نكرده اند، در خطر نابودی بیشتری قرار دارند چونكه آینده شركت های تجاری و كسب و كارهای موفق به فناوری های جدید تعلق خواهد داشت و صاحبان مشاغل و شركت های كوچك با استراتژی های قدیمی حرفی برای گفتن نخواهند داشت.
اما حالا این مدیر ارشد شركت آمریكایی مایكروسافت اذعان كرده است كه هیچ جای نگرانی در مورد پیشرفت هوش مصنوعی در جهان وجود ندارد چونكه این فناوری قادر خواهد بود در بهترین حالت ممكن، به ارتقا و بهبود سطح كیفی طراحی و تولید محصولات مختلف كمك نماید ازاین رو هیچگاه جایگزین نیروهای انسانی و متخصص همچون مهندسان، پزشكان، اساتید دانشگاه، معلمان، پژوهشگران، روانشناسان، جراحان و غیره نخواهد شد.
وی در تشریح سخنان خود اضافه كرد: خیلی از كارها علاوه بر دانش، تخصص و هوشمندی نیازمند بكارگیری عواطف و احساسات انسانی هم هست كه این كار از توانایی و عهده هوش مصنوعی ( artificial intelligence) خارج است.
ایشان در ادامه اظهار داشت: كاربردهای هوش مصنوعی آنقدر زیاد است كه می تواند تغییر و تحولات مثبت و مفیدی را در عرضه های گوناگون جهان همچون محیط زیست، علوم پزشكی، صنعت و تجارت ایجاد كند و كمك بزرگی به بشریت محسوب شود.
این در حالیست كه پیشتر كلر باركلی، مدیر عملیاتی ارشد مایكروسافت در بریتانیا اظهار داشته بود: همانند هر تغییر دیگری در جهان، بهتر است كسب و كارهای فعال در كشورهای مختلف كاری نكنند چونكه الان كاری بجز این از آنها ساخته نیست.
او همینطور در مورد توسعه و پیشرفت این فناوری تصریح كرده بود: اگر هوش مصنوعی به مرحله تكامل و شكوفایی خود برسد، هر حوزه ای را كه لازم باشد، تحت سلطه خود در خواهد آورد و ما نه تنها نباید جلوی این اتفاق را بگیریم بلكه باید به توسعه و تسریع آن هم كمك نماییم. تمامی حوزه های مختلف و كسب و كارهای جهان سرانجام یك روز تحت سلطه هوش مصنوعی درخواهند آمد.



1398/03/13
15:33:05
5.0 / 5
1988
تگهای خبر: تكنولوژی , سایت , شركت , صنایع
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۳