ساخت سیستم های الكترونیكی فركانس بالا با كیفیت جهانی در كشور

ساخت سیستم های الكترونیكی فركانس بالا با كیفیت جهانی در كشور به گزارش لینك بخر دات كام تعدادی از پژوهشگران یكی از شركت های دانش بنیان با هدف تأمین نیازهای صنعت مخابرات موفق به طراحی و ساخت انواع محصولات كاربردی در سیستم های الكترونیكی فركانس بالا شده اند و به قول آنها اگر این محصولات به تولید انبوه برسد بخش بزرگی از نیاز حوزه فناوری اطلاعات و مخابرات تأمین می شود.


به گزارش لینک بخر دات کام به نقل از ایسنا، فرهاد ربیعی، مدیر عامل این شرکت دانش بنیان، تأمین نیاز صنعت مخابرات و تولید سیستم های حفاظتی و پردازش تصویر و کنترل از راه دور را از زمینه های تحقیقاتی این شرکت دانست و اظهار داشت: در این راستا محصولاتی چون "دستگاه های فرستنده و گیرنده فیبرنوری"، "سوییچ های PoE تجاری و صنعتی"، "مبدل های ویدئو به فیبرنوری با تکنولوژی CWDM" و "مودم های نوری محصولات اتوماسیون تصویری" و "محصولات پسیو مانند پچ کورد و پیگتیل" را تولید کردیم.
وی با اشاره به تولید مبدل فیبر نوری، با اشاره به اینکه این دستگاه دارای چهار قسمت فرستنده، تقویت کننده و گیرنده نوری است، اظهار نمود: فرستنده اطلاعات را به صورت سیگنال های نوری تولید کرده و رمزگذاری می کند. فیبر نوری برای انتقال سیگنال های نوری تا فواصل دور به کار گرفته می شود. با عنایت به تضعیف سیگنال های نوری در فواصل زیاد از تقویت کننده نوری برای تقویت آنها استفاده می شود و در نهایت گیرنده نوری هم این سیگنال ها را دریافت و رمزگشایی می کند.
ربیعی با اشاره به اینکه مبدل فیبر نوری سیگنال هایی مانند تصویر، صوت، ایترنت، تلفن و داده را به سیگنال نوری تبدیل می کند، اظهار نمود: این سیگنال ها برای انتقال بر روی بستر فیبر نوری در فرستنده و تبدیل سیگنال نوری به سیگنال خروجی در گیرنده مورد استفاده قرار می گیرد. این محصول سیگنال های شبکه را از کابل های مسی دریافت و آنرا به یک سیگنال نوری تبدیل می کند، سپس آنرا به وسیله کابل فیبر نوری انتقال می دهد. در انتهای کابل فیبر نوری، گیرنده مبدل فیبر نوری وجود دارد که سیگنال را مجدد دریافت می کند و بعد از بررسی مجدد، آنرا به کابل مسی باز می گرداند.
بر مبنای اعلام معاونت علمی ریاست جمهوری، مجری طرح با اشاره به اینکه محصولات این شرکت در کل کشور توزیع می شود، خاطرنشان کرد: این محصولات تأثیر زیادی در کاهش ارزبری دارد. اگر این محصولات به تولید انبوه برسد بخش بزرگی از نیاز حوزه فناوری اطلاعات و مخابرات تأمین می شود.



1399/05/06
15:20:15
5.0 / 5
1610
تگهای خبر: الكترونیك , تكنولوژی , دستگاه , سیستم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۳