شروع پژوهش و تفحص از عوامل اصلی فروش فیلترشکن ها

شروع پژوهش و تفحص از عوامل اصلی فروش فیلترشکن ها به گزارش لینک بخر دات کام، سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس اظهار داشت: با موافقت وزیر ارتباطات قرار شد مطالعه و تفحص از عوامل اصلی فروش فیلترشکن ها با همکاری وزارت ارتباطات کلید بخورد.



به گزارش لینک بخر دات کام به نقل از خانه ملت، محمد رستمی سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس در تشریح جزئیات دستورکار کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: در این جلسه سوال از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دستور کار قرار داشت.
نماینده مردم نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه در مجلس شورای اسلامی، افزود: در شروع این جلسه تقاضای بعضی از نمایندگان جهت انجام مطالعه و تفحص درباب سامانه ها و عناصر اصلی تولید، توزیع و فروش فیلترشکن ها در ایران و سامانه های مدیریت گذرگاه داده های کشور و مواجهه با ابزارهای حاکمیت گریز (فیلترشکن ها) در اجرای ماده ۲۱۲ قانون آئین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی توسط آقای رسایی عنوان شد و مورد بررسی قرار گرفت.
وی خاطرنشان کرد: در نهایت با موافقت وزیر ارتباطات قرار شد این پژوهش و تفحص با همکاری وزارت ارتباطات کلید بخورد.
رستمی اضافه کرد: در ادامه این جلسه تعداد دیگری از نمایندگان نیز در ارتباط با اختلال در آنتن دهی تلفن همراه و مشکلات حوزه انتخابیه خود پرسشهایی را مطرح نمودند.
این نماینده مردم در مجلس دوازدهم، ضمن اشاره به پاسخ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ارتباط با دلیل ایجاد اختلال در آنتن دهی تلفن همراه، اظهار نمود: وزیر به این نکته اشاره نمود که برای تقویت آنتن دهی تلفن همراه نیاز به واردات تجهیزات وجود دارد و از مجلس درخواست نمود در راستای تامین اعتبارات موردنیاز برای این بخش از آنها حمایت کند.
سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، در جمع بندی نشست، خاطرنشان کرد: در این جلسه آقای قادری از طرح سوال انصراف داد و آقایان غلامحسین زارعی، عباس بیگدلی و جعفری آذر مهلتی را تعیین کردند تا وزیر نسبت به رفع مشکلات مطرح شده اقدام نماید. خلاصه اینکه نماینده مردم نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه در مجلس شورای اسلامی، اضافه کرد: در آغاز این جلسه تقاضای تعدادی از نمایندگان جهت انجام مطالعه و تفحص درخصوص سامانه ها و عناصر اصلی تولید، توزیع و فروش فیلترشکن ها در ایران و سامانه های مدیریت گذرگاه داده های کشور و مواجهه با ابزارهای حاکمیت گریز (فیلترشکن ها) در اجرای ماده ۲۱۲ قانون آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی توسط آقای رسایی عنوان شد و مورد بررسی قرار گرفت. این نماینده مردم در مجلس دوازدهم، ضمن اشاره به پاسخ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ارتباط با دلیل ایجاد اختلال در آنتن دهی تلفن همراه، اظهار داشت: وزیر به این نکته اشاره نمود که برای تقویت آنتن دهی تلفن همراه نیاز به واردات تجهیزات وجود دارد و از مجلس درخواست کرد در جهت تامین اعتبارات موردنیاز برای این بخش از آنها حمایت کند.

منبع:

1404/07/10
19:42:19
5.0 / 5
12
تگهای خبر: تلفن همراه , صنایع , فناوری , فناوری اطلاعات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۴
جدیدترین ها