معاون استاندار تهران خبر داد:

كاهش ۲ درصدی تلفات رانندگی تهران در دو ماهه نخست سالجاری

كاهش ۲ درصدی تلفات رانندگی تهران در دو ماهه نخست سالجاری به گزارش لینک بخر دات کام معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران از کاهش ۲ درصدی تلفات رانندگی تهران در دو ماهه نخست سالجاری اطلاع داد.


عبدالرضا چراغعلی در گفتگو با ایسنا، در تشریح مصوبات شورای ترافیک استان تهران اظهار داشت: سومین جلسه شورای ترافیک استان تهران در سال ۱۴۰۰ به ریاست استاندار تهران برگزار شد که در آن مباحث مختلفی در چارچوب گزارش توسط دستگاههای مختلف عرضه شد؛ در این نشست آمار فوتی ها و حوادث توسط نیروی انتظامی و پزشکی قانونی عرضه شد.
وی ادامه داد: نزدیک به ۴۵ نفر، روزانه تلفات حوادث ترافیکی بوده که رقم قابل توجهی است. باآنکه پارسال پوشش خوبی برای کاهش تلفات انجام شده و دستاوردهای قابل ملاحظه ای هم حاصل شده، به شکلی که در دو ماهه اول سالجاری هم ۲.۷ درصد کاهش تلفات داشتیم. امیدواریم با تدابیری که صورت خواهد گرفت و توجه به نقاط پرحادثه و ایمن سازی آنها شرایط بهتری فراهم گردد.
وی افزود: مقرر شد ۳۰ نقطه ای که راهور به شهرداری تهران اعلام نموده، تمهیدات لازم برای توجه بیشتر به آنها صورت گیرد که شاهد کاهش حوادث باشیم. از طرفی در مورد مباحث روشنایی، مقرر شد همکاران در وزارت نیرو همه تلاش شان را انجام دهند که حداقل خاموشی در معابر عمومی داشته باشیم.
وی تصریح کرد: در مورد تلفات حوادث بزرگراه آزادگان هم بحث و بررسی انجام شد که امیدواریم با تمهیدات پیشبینی شده و کمک شهرداری تهران نسبت به تأمین روشنایی این بزرگراه اقدام گردد تا حوادث کمتری در این محدوده شاهد باشیم.
معاون استاندار تهران در پاسخ به سوالی درباره قطع برق و ایجاد مشکل در تقاطع های شهری نیز، اظهار داشت: مقرر شد خاموشی های در ارتباط با تقاطع ها با حداقل ممکن باشد و تا حدامکان تلاش شود توسط توانیر که خاموشی نداشته باشیم که این مهم با رعایت شهروندان در مصرف برق محقق خواهد شد؛ بدون شک رابطه مستقیمی میان خاموشی ها و افزایش تعداد تصادفات و تعداد تلفات وجود دارد.



1400/04/07
13:20:18
5.0 / 5
1379
تگهای خبر: دستگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۴
جدیدترین ها